dilluns, 1 d’agost del 2011

LES VIOLILES - TALAMANCA 30 de JULIOL DE 2011


El grup neix a la violinada d’Argelaguer (la Garrotxa) l’any 2010. D'ençà el primer concert no han parat de transmetre l’alegria i les ganes de ballar que els violins desprenen.
Els seus violins s’identifiquen amb els aires celtes d’Irlanda, les tonades calmades del nord d’Europa, les occitanes més festives del Piemont (Itàlia), la Patum de Berga i del nostre Pirineu.
Amb aquest concert de Les Violiles, l’Agrupació Coral Talamanca tanca el 4art. cicle de l’Estiu Musical a Talamanca que organitza i patrocina en el marc de l’església parroquial de Santa Maria.
No ha fet falta que les cançons anessin transcorrent per encomanar un ambient de festa; des de la primera cançó tothom s’ha sentit partícip i de les que han anat desgranant amb frescor i naturalitat. Les Violiles anaven embolcallant al públic de folgança i ell els corresponia amb generosos aplaudiments com a mostra de l’agradable vetllada.
Ha estat un vertader plaer escoltar-los.
Les Vio-liles (l’encís del violí i el color lila) son l’Aina Moliner i la Joana Gumí, totes dues de 12 anys. En l’actuació d’avui les han acompanyat en Blai Gumí (14 anys) al contrabaix, l’Albert Gumí a la guitarra, la Queralt Roca a l'acordió i el clarinet i en David Ibañez al banjo, la guitarra i l’ukelele.

Fotografies del concert:
https://picasaweb.google.com/coraltalamanca/LesVioliles300711?authkey=Gv1sRgCLW26_bw3dfR5wE#

.-.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada