dilluns, 20 de juliol del 2015

JULIOL MUSICAL TALAMANCA 2015





"els sons de les lletres"
Dintre del cicle de “Concerts d’estiu” que l’Agrupació Coral Talamanca ve realitzant cada any ha tingut lloc aquest proppassat dissabte 18 de Juliol l’intitulat “ Els sons de les lletres”, un programa una mica diferent dels habituals; en aquesta ocasió donant èmfasi a textos i poemes, que tot i sent generalment el nucli central d’un tema, queden a voltes sensiblement a segon pla per sota de la part musical.
Copsant el seu contingut i la seva autèntica bellesa i harmonia, -(fins i tot deixant alguna composició en el seu llenguatge original) – despullats de la tonada amb les que generalment les associem, imatges i emocions generades s’han mostrat en la seva nua autenticitat.
Uns rapsodes que han sabut transmetre, en justa mesura, el sentiment de cada composició amb un sensible acompanyament musical, selecció i arranjaments d’allò més encertats que ha procurat l’imprescindible embolcall harmònic.
Les acurades veus dels solistes, han donat excel·lent final a cada una de les dues parts del programa com a exemple didàctic de conjunció entre poema i música.
Tot plegat, al nostre judici, tasca molt difícil, valenta i agosarada de la qual els organitzadors n’han reeixit amb nota: selecció de temes, rapsodes, músics, solistes i una acurada posada en escena de la que el públic assistent ha pogut gaudir i valorar adequadament a jutjar per aplaudiments i comentaris.
Encoratjant a tots ells, artistes i organitzadors a seguir explorant, com fan, nous camins de l’Art.
Volem felicitar-los molt sincerament. 
Enhorabona.











.-.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada