dimarts, 10 de juliol del 2012

JORDI i ÒSCAR VILAPRINYÓ Talamanca 7 de juliol de 2012




Jordi Vilaprinyó. No és necessari posar-hi adjectius a un virtuós del piano; “el seu prestigi, tant ben merescut, l’embolcalla una aurèola i encomana a l’oient tot el sentiment que el piano transmet quan interpreta”.
Òscar Vilaprinyó. La seva joventut no l’hi és impediment per afrontar les execucions amb gran mestratge. Brillant en els seus estudis, de la mà dels més prestigiosos professors, ja té un nom en l’elit del món musical.
Una excel·lent execució del mestre ja consagrat (piano) i d’un brillant deixeble (violí) és la que vam tenir l’oportunitat d’escoltar, executada amb senzillesa i humilitat, però, amb tota la força i brillantor que només els grans poden donar.
En Jordi i Òscar Vilaprinyó ens delectaren amb un variat repertori que començà amb la sonata "Primavera opus 24”; molt expressiu i amb gran domini d'interpretació del gran mestre L.van Beethoven. Continuaren amb sis sonets de E.Toldrà; cada sonet anava amb un recitatiu glossant-lo. A la segona part, l’Òscar ens oferí una simfonia per a violí sol escrita expressament pel seu pare Jordi Vilaprinyó. L’Òscar va saber crear una atmosfera molt especial i transmetre el seu estat emocional. Per acabar, la “Sonata en la major” de C.Franck. Executat amb gran passió aconseguiren posar el públic dempeus i retornant-los-hi amb grans aplaudiments com a agraïment per l’excel·lent vetllada. Un bis, Cançó de Bressol de X.Montsalvatge.



.-.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada